Engineering:

 

Wij denken met de klant mee en gaan meestal samen aan de tekentafel zitten. Door middel van de meest recente versie van Solidworks kunnen wij de wensen van de klant op tekening zetten, waarna wij ze eenvoudig kunnen omzetten in productietekeningen voor het lasersnijden, kanten, lassen, draaien, frezen en assembleren. Deze tekeningen komen ook weer terug in de handleidingen en exploded view tekeningen met stuklijsten voor onderhoud, service en nabestellingen van onderdelen.

 

Wij verzorgen ook tekenwerk ten behoeve van bijvoorbeeld  lasersnijden of inladen in een CAD/CAM programma.


Het leveren van halffabricaten, bijvoorbeeld lasersnijwerk met eventueel kant- of boor en tap-bewerkingen, kan ook aan ons worden uitbesteed.

Las- en constructiewerk:

 

Voor las- en constructiewerk kunt u ook bij Talma Service terecht. De lasmethoden die we kunnen toepassen zijn (puls) MIG/MAG of TIG (AC en DC). Hierdoor zijn we in staat staal, RVS en aluminium te lassen.


Wij kunnen dan eventueel ook een (of meerdere) conserveringen aanbieden w.o. natlakken, poedercoaten of verzinken (elektrolytisch of thermisch). RVS kunnen we laten beitsen en passiveren.

Montage en onderhoud:

 

In onze montage afdeling stellen we complete machines en installaties samen. Klant specifieke onderdelen kunnen aan ons worden toegeleverd om te assembleren tot een geheel. Hierbij kunnen we de elektrische uitrusting met eventuele PLC-besturing ook verzorgen.

 

Montage en onderhoud op locatie verzorgen we vanuit onze compleet ingerichte service bus. Veelal verzorgen we hiermee ook het transport van de producten vanuit onze werkplaats naar de klant.

 

Doordat we vaak snelle doorlooptijden kennen hebben we een grote hoeveelheid aan hydrauliek- slangen, -koppelingen en bevestigingsmaterialen op voorraad. Verder werken we met leveranciers die middels nachtleveringen binnen een werkdag kunnen leveren.